Over Arbo Rie Support, uw full service veiligheidspartner!

ARBO RIE SUPPORT is van BHV opleider uitgegroeid naar uw complete veiligheidspartner. Met ons team van ervaren medewerkers en instructeurs verzorgen wij voor uw organisatie niet alleen praktijkgerichte scholing, maar ook advisering en ondersteuning als het gaat om integrale veiligheid.

Met ons full service concept bieden wij meer, omdat wij niet alleen BHV opleider zijn. Bij ons kunt u rekenen op een praktijkgerichte denk- en handelswijze indien wij adviseren en ondersteunen bij het opstarten of ‘up to date’ houden van het Veiligheid Management Systeem, het crisismanagement, de RI&E van uw organisatie en het bedrijfsnoodplan. Daarbij kunnen wij u ook de zorg voor het jaarlijks onderhoud en keuring van uw veiligheidsmiddelen uit handen nemen. Denk hierbij aan de brandblusmiddelen, noodverlichting, AED’s, verbandtrommels etc. 

Opleidingspartner

Ligt uw opleidingsbehoefte net buiten de standaard veiligheidsopleidingen/trainingen die wij bieden?

Neem ook dan contact met ons op!

 

Like ons op Facebook

Maatwerk

Iedere branche kent naast algemene risico's ook specifieke bedrijfsrisico’s. Door onze veiligheidstrainingen af te stemmen op uw branche gerichte risico’s kunnen wij de kwaliteit en daarmee de veiligheid binnen uw organisatie, naar een hoger niveau tillen.

We zijn in staat om uw opleidingsbehoefte scherp te monitoren, aangepaste lesplannen te leveren en organisatie-sensitief op te treden, zowel voor kleine als voor grote organisaties (meer dan 200 medewerkers).

Wilt u meer weten over het trainen op maat, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via:

Lees meer

Missie-Visie

Missie:

Veiligheidsbesef en bewustwording naar een hoger niveau tillen.

Visie:

Veiligheid in het algemeen wordt een steeds belangrijkere factor in het allerdaagse leven. De mens als privé persoon is dezelfde als de mens beroepsmatig.

Eigen veiligheid en dat van anderen is kostbaar en dus belangrijk!

Daarom bieden wij onze kennis laagdrempelig en praktijkgericht aan. De kennis moet voor iederen makkelijk toepasbaar zijn. Preventie en beperking zijn belangrijke pijlers voor ons. Door te luisteren, te ervaren en te leren zijn wij DE veiligheidspartner voor onze klanten. 

 

Geintresseerd?

Informatie aanvraag

NAW gegevens