Trainingen

Staat de opleiding of training die u zoekt er niet tussen? Bel ons dan! Door nauw samen te werken met diverse opleidingspartners kunnen wij diverse andere opleidingen en trainingen scherp inkopen. Maar ook schrijven wij op basis van onze praktijkkennis lesplannen voor trainingen op maat.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

AANBOD

Kleine blusmiddelen: 

Tijdens deze training komen de richtlijnen aan bod voor het omgaan met kleine blustoestellen. In elk bedrijf zijn blustoestellen aanwezig. In geval van nood moet (een deel van) het personeel hiermee om kunnen gaan. Ook leert u hoe u als leek met kleine blustoestellen een beginnende brand kunt blussen.

 

Omgaan met alarmmeldingen (communicatie): 

In de handleiding gaan we ervan uit dat de receptiemedewerker is opgeleid tot bedrijfshulpverlener (BHV’er). Door de BHV kennis kan deze de ernst van de melding inschatten en weet of er externe hulp noodzakelijk is of dat kan worden volstaan met interne hulpverlening door de bedrijfshulpverleners.

 

Veiligheidstraining Ambulante medewerker

Aangezien er toch behoefte bestaat vanuit de ambulante medewerker of de organisatie waar zij werken om een veiligheidstraining te volgen of aan te bieden, kwamen wij tot de conclusie dat er een maatwerktraining geschreven moest worden. Dit hebben wij een aantal jaren geleden dus ook gedaan. Met als doel de ambulante medewerker veiligheidstools mee te geven. Daarbij is er ruimte voor eigen inbreng. Na de theorie worden sommige onderwerpen door middel van scenario training kort uitgespeeld.

Gebruik EVAC CHAIR: 

Er is in tegenstelling tot een brancard slechts één BHV-er of EHBO-er nodig om de EVAC CHAIR te bedienen. Bovendien ontstaat er in het trappenhuis geen opstopping, omdat de EVAC CHAIR even breed is als één persoon en zo de vluchtweg voor anderen vrij houdt. Tijdens deze training leert u hoe de EVAC CHAIR veilig gebruikt kan worden.

Binnenkort te verwachten:

- Cursus stop de bloeding-red een leven!