EHBO

Tegenwoordig heet deze opleiding Eerste Hulp.

Veel bedrijven kiezen ervoor om naast de bedrijfshulpverlening (BHV) opleiding de medewerkers ook een EHBO opleiding te laten volgen. Met name de bedrijven waar het risico op (kleine) ongelukken groter is. De EHBO opleiding gaat net even wat dieper in op de module Spoedeisende Eerste Hulp en Niet Spoedeisende Eerste Hulp. Iedereen vanaf 15 jaar kan deelnemen aan deze opleiding (legitimatie verplicht).

De opleiding wordt afgesloten met een examen van Het Oranje Kruis. Hierbij wordt beoordeeld of de lesstof praktisch en theoretisch wordt beheerst. Het zwaartepunt van het examen ligt op de praktijk van de eerste hulp en wordt afgenomen door een arts en een instructeur Eerste hulp, bijgestaan door LOTUS slachtoffers. 

Het is een intensieve opleiding bestaande uit minimaal 24 lesuren verdeeld over 2 hele lesdagen en 2 dagdelen. Het examen is aansluitend aan het laatste dagdeel. 

De herhalingscursus bestaat uit 1 lesdag of uit 2 niet aaneengesloten dagdelen.

Basis Eerste Hulp (EHBO) v.a. € 350,00 ex. BTW
Herhalingscursus Eerste Hulp (EHBO) v.a. € 126,50 ex. BTW

 

Het diploma van het Oranje Kruis heeft een geldigheidsduur van twee jaar. Binnen deze twee jaar dient de kandidaat minimaal 16 uur herhalingslessen te volgen.

 

Vraag meer informatie aan

Basisopleiding EHBO:

v.a. €350,00 excl. BTW

Deze opleiding bestaat uit minimaal 24 lesuren (3 dagen, maar kan in overleg worden verlengd naar 4 lesdagen), inclusief koffie/thee, lesmateriaal en examenkosten. Het diploma van het Oranje Kruis heeft een geldigheidsduur van twee jaar. Binnen deze twee jaar dient de kandidaat minimaal 16 uur herhalingslessen te volgen.

Herhalingscursus EHBO:

v.a. €126,50 excl. BTW

Direct contact

 

Topkwaliteit trainingen
Oplossingsgerichte service
Eigen klantportaal
Kennisbank voor al uw BHV vragen
Uw complete veiligheidspartner