Oefenen op locatie

Het oefenen op eigen locatie door middel van scenario inzetten, heeft een grote toegevoegde waarde voor uw BHV organisatie. 

Weten wat te doen in geval van een ontruiming, is niet alleen iets voor de BHV organisatie, maar ook voor niet BHV geschoolde medewerkers

Door te oefenen op eigen locatie door middel van scenario training, ontstaat er een mooie een kans om te ontdekken of uw BHV organisatie en medewerkers weten wat ze moeten doen in geval van een calamiteit die leidt tot een ontruiming. 

U heeft als werkgever de plicht zorg te dragen voor de veiligheid van uw medewerkers. Dus mochten er naar aanleiding van een oefeningen zaken aan de orde komen die onduidelijk zijn of zelfs niet goed geregeld, dan heeft u hierdoor de kans om hierin verbetering aan te brengen.

In een bedrijfsnood- en ontruimingsplan wordt omschreven wat de procedures zijn in geval van een calamiteit, maar ook wat de taken en verantwoordelijkheden zijn van de directie, de BHV organisatie en de medewerkers tijdens een calamiteit. Een oefening op locatie is ook een moment waarop de opgestelde procedures vanuit dit plan getoetst kunnen worden. En indien nodig moeten worden aangepast.

 

Arbo Rie Support heeft veel ervaring in het organiseren en begeleiden van een oefening. Onder begeleiding van een oefenleider, weet u zeker dat de oefening word begeleidt op een veilige verantwoordelijke wijze. Maar ook dat het door u opgestelde beleid betreffende interne procedures onderdeel uitmaakt van de oefening.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Direct contact

 

Topkwaliteit trainingen
Oplossingsgerichte service
Eigen klantportaal
Kennisbank voor al uw BHV vragen
Uw complete veiligheidspartner