Maatwerk

Iedere branche kent haar eigen specifieke risico’s en de daaraan gekoppelde gevaren. De bedrijfshulpverlener zal naast de algemene hulpverleningszaken, voorbereid moeten worden op deze specifieke risico’s.

Het is onze taak om, aan de hand van uw bedrijfs risico inventarisatie, een BHV veilgheidstraining aan te bieden waardoor uw medewerkers voorbereid zijn op hun taak.

Alle trainingen vinden plaats onder deskundige leiding van onze praktijk ervaren instructeurs en kunnen zowel in company of in één van onze eigen opleidingscentra verzorgd worden.

Wilt u meer weten over het trainen op maat, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via opleidingen@arboriesupport.nl, of bel 050-2308444!

Dit doen we niet alleen vanuit onze opleidingscentra in Groningen en Twente maar ook incompany. We zijn in staat om uw opleidingsbehoefte scherp te monitoren, aangepaste lesplannen te leveren en organisatie-sensitief op te treden, zowel voor kleine als voor grote organisaties (meer dan 200 medewerkers). ARBO RIE SUPPORT maakt gebruik van de nieuwste leermethodes en heeft voortdurend oog voor innovatie.