Maatregelen coronavirus

Bijgewerkt 1-4-2020

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren, heeft Arbo Rie Support ook alle geplande cursussen vanaf 6 april tot en met 28 april 2020 on hold gezet. Indien u of uw organisatie in die periode cursussen bij ons heeft gepland, dan berichten wij u zo spoedig mogelijk.

De planningen in de maand mei laten wij vooralsnog onveranderd. Nadere berichtgeving over deze planningen gaan we online zetten na de persconferentie die vermoedelijk gaat plaatsvinden een week voor 28 april. 

Wij houden deze pagina up to date!

Bijgewerkt 26-3-2020

Op dinsdag 31 maart 2020 gaat het kabinet in beraad over de huidige maatregelen en de maatregelen die blijven gelden na 6 april 2020. Welke gevolgen dit heeft voor de geplande cursusmomenten weten we dus nog niet. Indien er voor u of uw organisatie cursussen gepland staan na 6 april, dan kunt u van ons in ieder geval een bericht verwachten zodra er meer bekend is!

Wel hopen wij binnen een tijdsbestek van 2 weken een aangepaste e-learning versie van de online BHV beschikbaar te hebben. De praktijkonderdelen van de BHV cursus zullen uiteraard op een later tijdstip worden aangeboden. 

Bijgewerkt 16-03-2020

Hoewel Arbo Rie Support al de nodige maatregelen had getroffen die zouden gelden tot tenminste 1 april 2020, hebben wij nu ook besloten om alle cursussen tot 6 april 2020 on hold te zetten. Dit geldt voor zowel de cursussen die bij ons op locatie staan gepland als de incompany cursussen.

Indien u of uw organisatie de komende periode tot aan 6 april 2020 cursussen bij ons heeft gepland, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Dit besluit is naar aanleiding van de nieuwste maatregelen die de overheid heeft getroffen op advies van het RIVM. Uw en onze veiligheid is hierin de doorslaggevende factor, juist omdat de praktische uitvoering van veel cursussen fysiek contact met zich meebrengt.

Het betekent ook dat onze medewerkers beperkt aanwezig zullen zijn in onze opleidingscentra. Was u van plan om ons te bezoeken, dan vragen wij u nu telefonisch contact op te nemen.

De gevolgen van het coronavirus raakt iedereen en Arbo Rie Support volgt uiteraard de laatste berichten van het RIVM op de voet.

RIVM

Vragen en antwoorden coronavirus

Rijksoverheid

Nieuwste maatregelen

Voor verdere vragen zijn en blijven wij uiteraard bereikbaar:

050-2308444

opleidingen@arboriesupport.nl