SixCase AED buitenkast SC 1340 met PIN

SixCase AED buitenkast SC 1340 met PIN

Omschrijving:

 

De SixCase SC 1340 AED buitenkast is een verwarmde kast die tevens voorzien is van ventilatie, alarm, verlichting en pincodeslot. Een kast die ontwikkeld is om uw AED (Automatische Externe Defibrillator) te beschermen tegen hitte, kou, vandalisme en diefstal.

De robuuste SixCase SC1340 is vervaardigd uit aluminium en voorzien van een zichtvenster gemaakt van zeer slagvast polycarbonaat. De AEDkast beschikt over actieve ventilatie en een 24V verwarmingselement wat de kast beschermt tegen de verschillende weersinvloeden.

De SixCase SC 1340 heeft een elektronisch pincodeslot en kan dus alleen geopend worden met de juiste pincode. Na het intoetsen van de code op het verlichte touchpad zakt de onderbak naar beneden zodat u bij de AED kunt.

Bent u op zoek naar een kast zonder slot? Bekijk dan eens de SixCase SC 1330, dit is vrijwel dezelfde kast als deze SC1340, met als enige verschil dat de SC1330 niet voorzien is van een slot maar van een noodknop zodat iedereen in geval van nood bij de AED kan.

Voor een goed werkende kast dient de SixCase SC1340 te worden aangesloten op 230V, zodat de meegeleverde adapter deze transformeert naar 24V.

Let op: ons advies voor iedere AED buitenkast is om deze niet in de volle zon te plaatsen.

Prijs: € 845,80 incl. BTW

Bezoekers bekeken ook:

SixCase AED buitenkast SC 1340 met PIN
Plexi wandhouder Samaritan PAD