EHBO

Tegenwoordig heet deze opleiding Eerste Hulp.


Veel bedrijven kiezen ervoor om naast de bedrijfshulpverlening (BHV) opleiding de medewerkers ook een EHBO opleiding te laten volgen. Met name de bedrijven waar het risico op (kleine) ongelukken groter is. De EHBO opleiding gaat net even wat dieper in op de module Spoedeisende Eerste Hulp en Niet Spoedeisende Eerste Hulp.
Iedereen vanaf 15 jaar kan deelnemen aan deze opleiding (legitimatie verplicht).


De opleiding wordt afgesloten met een examen. Hierbij wordt beoordeeld of de lesstof praktisch en theoretisch wordt beheerst. Het zwaartepunt van het examen ligt op de praktijk van de eerste hulp en wordt afgenomen door een arts en een instructeur Eerste hulp, bijgestaan door LOTUS slachtoffers.

De opleiding bestaat uit minimaal 24 lesuren (3 dagen, maar kan in overleg worden verlengd naar 4 lesdagen). Kosten basisopleiding: v.a. € 350,00 exclusief BTW, maar inclusief koffie/thee, lesmateriaal en examenkosten.
Het diploma Eerste Hulp is 2 jaar geldig, en wordt telkens voor 2 jaar verlengd. Om voor deze verlenging in aanmerking te komen, dient jaarlijks herhalingslessen te worden gevolgd. Kosten herhalingslessen: v.a. € 116,50 exclusief BTW, maar inclusief koffie/thee, lesmateriaal en kosten verlengen EHBO diploma.
________________________________________

Eerste Hulp aan Kinderen


Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt eisen aan de eerste hulp kennis en vaardigheden van de gastouders. Het geregistreerde certificaat Eerste Hulp van Het Oranje Kruis voldoet daaraan. Voor meer informatie klik hier.

Met het certificaat Eerste Hulp aan kinderen bent u voorbereid op Eerste Hulp handelingen bij kinderen.
Aansprakelijkheidsverzekering: Iemand in het bezit van een geldig certificaat Eerste Hulp aan kinderen van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer zij eerste hulp verlenen. Zie hier voor meer informatie.
Examen: Het examen wordt afgenomen door een Instructeur Eerste Hulp aan kinderen met aantekening PBLS/AED erkend door de NRR.

Klik hier voor meer informatie over de aansprakelijkheidverzekering.


Vraag een offerte aan of bel:
☎ 050-2308444
✉ opleidingen@arboriesupport.nl