Adembescherming bedrijfshulpverlening

Deze opleiding is bedoeld voor bedrijfshulpverleners met een gidsfunctie waarbij het gebruik van adembescherming nodig is. Dat is onder meer het geval bij het werken in cellengebouwen of in een omgeving met gevaarlijke stoffen. Denk hierbij aan gerechtsgebouwen, politiebureaus, huizen van bewaring, TBS-, jeugd- en rijkswerkinrichtingen, militaire strafgevangenis, psychiatrische ziekenhuizen, industriegebouwen.

De opleiding biedt een combinatie van theorie en praktijk met als doel de bedrijfshulpverlener veilig en verantwoord te laten optreden met adembescherming. Zowel de technieken en richtlijnen voor het gebruik van adembescherming, als de procedures bij het redden en gidsen worden getraind.
De opleiding duurt vijf dagdelen, waarin het accent ligt op het trainen in de praktijk.

De opleiding bestaat uit 20 lesuren (5 dagdelen). Kosten basisopleiding: v.a. € 399,00 exclusief BTW, maar inclusief koffie/thee, lesmateriaal en examenkosten.

 Om de geldigheid van het certificaat en de kennis en vaardigheden op niveau te houden is er een jaarlijkse herhaling cursus. Deze cursus duurt 8 uur (1 dag). Kosten herhalingscursus: v.a. € 245,00 exclusief BTW, maar inclusief koffie/thee, lesmateriaal en certificeringskosten.

Wilt u meerdere cursisten aanmelden, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via: opleidingen@arboriesupport.nl