Brandbeveiliging

Kijk wat er gebeurd wanneer je een vet en/of oliebrand met water blust!


Onder brandbeveiliging verstaan we al die zaken die een bijdrage leveren aan het verkrijgen van optimale brandveiligheid. Een aantal eisen zijn hiervoor vastgelegd in de wetten of verordeningen, zoals het Bouwbesluit en Gemeentelijke Bouwverordeningen.

Maar ook niet wetgevende instanties kunnen voorschriften opleggen ten aanzien van brandveiligheid, denk hierbij aan bijvoorbeeld uw verzekeringsmaatschappij. 

Naast BHV opleidingen en andere veiligheidsopleidingen leveren ook zaken zoals rookmelders, blusmiddelen en noodverlichting een grote bijdrage aan uw brandveiligheid.
Arbo RIE Support kan in samenwerking met Arbo Fire Support op basis van een NUL METING een passend advies uitbrengen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor aanschaf van nieuwe producten maar ook verzorgen wij het jaarlijks onderhoud en keuring van brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. De keuring van de kleine blusmiddelen wordt uitgevoerd conform de REOB norm (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) uitgevoerd door onze REOB gecertificeerde onderhoudsmonteurs.

VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

  TERUG NAAR DIENSTEN