Over ons

ARBO RIE SUPPORT is van BHV opleider uitgegroeid naar uw complete veiligheidspartner. Met ons team van ervaren medewerkers en instructeurs verzorgen wij voor uw BHV-organisatie niet alleen praktijkgerichte scholing, maar ook advisering en ondersteuning als het gaat om integrale veiligheid. Dit doen we niet alleen vanuit onze opleidingscentra in Groningen en Twente maar ook incompany. We zijn in staat om uw opleidingsbehoefte scherp te monitoren, aangepaste lesplannen te leveren en organisatie-sensitief op te treden, zowel voor kleine als voor grote organisaties (meer dan 200 medewerkers). ARBO RIE SUPPORT maakt gebruik van de nieuwste leermethodes en heeft voortdurend oog voor innovatie. Met ons full service concept bieden wij echter meer, omdat wij niet alleen BHV opleider zijn. Bij ons kunt u rekenen op een praktijkgerichte denk- en handelswijze indien wij adviseren en ondersteunen bij het opstarten of ‘up to date’ houden van het Veiligheid Management Systeem, het crisismanagement, de organisatie RI&E en het bedrijfsnoodplan. Daarbij kunnen wij u ook de zorg voor het jaarlijks onderhoud en keuring van uw veiligheidsmiddelen uit handel nemen. Denk hierbij aan de brandblusmiddelen, noodverlichting, AED’s, verbandtrommels etc. ARBO RIE SUPPORT, uw full service veiligheidspartner!

Uw full service veiligheidspartner!

Ons team

Zakelijke markt:

Zakelijke Markt

Maatwerk trainingen

Iedere branche kent naast algemene risico's ook specifieke bedrijfsrisico’s. Door onze veiligheidstrainingen af te stemmen op uw branche gerichte risico’s kunnen wij de kwaliteit en daarmee de veiligheid binnen uw organisatie, naar een hoger niveau tillen.

Meer informatie >

Particuliere markt:

Particuliere Markt

Thuis Brand Meester

Alleen al in Nederland telden we in 2013, 6000 woningbranden, wat neerkomt op 16 stuks per dag. 45 personen kwamen hierbij om het leven!! Het totale aantal slachtoffers van brand met dodelijke afloop staat 2013 op 52 personen.
Zijn u en uw huisgenoten voorbereid op brand bij u thuis?

Meer informatie >

Geintresseerd?

Informatie aanvraag

NAW gegevens