Eerste Hulp bij Drank en Drugs

De cursus EHBO, alcohol & drugs behandeld specifieke onderwerpen speciaal bedoeld voor doelgroepen als de horeca & evenementen medewerkers. Tijdens deze EHBO cursus gaan wij in op onderwerpen als overmatig drankgebruik en het gebruik van stimulerende, hallucinerende en verdovende middelen. Daarnaast wordt er een deel basis eerste hulp behandeld en is ook het onderwerp reanimatie onderdeel van deze EHBO cursus.

Onderwerpen welke tijdens deze EHBO cursus worden behandeld zijn onder andere; Basiskennis eerste hulp, reanimatie, AED, ademhaling, pijn op de borst, hartritmestoornissen, aanhoudende bewusteloosheid, ernstige oververhitting, ernstige onderkoeling, allergische reacties, gestoorde werkelijkheidsbeleving, herkenning van een overdosis, stimulerende middelen, verdovende middelen en hallucinerende middelen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het toevoegen van specifieke onderwerpen en maatwerk.

Naast het behandelen van een aantal vaste onderwerpen is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen.

De cursus EHBO, alcohol & drugs duurt 8 uur. Naast de standaard dagcursus is er ook de mogelijkheid om de cursus te verdelen over twee avonden of de EHBO cursus te laten verzorgen in het weekend.

Maximale aantal deelnemers
Om de kwaliteit van de cursus te kunnen bewaken kunnen er tijdens de EHBO cursus maximaal 14 cursisten deelnemen.

Informeer naar de mogelijkheden

☎ 050-2308444
✉ opleidingen@arboriesupport.nl